Grondstofdrogers

Bij deze wensen we jullie te informeren dat sinds 1 april FarragTech GmbH opgenomen werd in de Wittmann group.

De group heeft beslist verder te werken met hun lokale partners en wat wil zeggen dat AJ Solutions deze drogers niet meer kan verkopen.

Het is voor ons van groot belang dat onze klanten die sinds 2006 bij ons Farragtech drogers  kochten alle garanties krijgen op hun units, en dat we alle onderdelen en service blijven garanderen.

Daarom hebben we beslist om met QIP (Quality in Plastics) in zee te gaan, dit bedrijf werd enkel jaren geleden opgestart door EX technische specialisten van Farragtech. De QIP drogers  gebruiken namelijk voor 95 % identieke onderdelen dan Farragtech. Deze QIP specialisten met hun meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van materiaaldroging en materiaalbehandeling, hebben de drogers verder ontwikkeld en verbeterd. Door enkele ingrijpende wijzigingen in design hebben de QIP drogers een nog grote stap gezet naar een grotere energie efficiëntie.
We beschikken over compacte intelligente drogers in verschillende uitvoeringen CD, ID, FD, UD en HD met een hopper inhoud van 1.5 liter tot 3700 liter.
Perslucht en dus energie besparing tot wel 80%! Vraag naar ons interessant introductievoortstel.


Profiteer van onze knowhow om uw CO2-uitstoot te verminderen, we garanderen jullie een absolute proceszekerheid in jullie betrouwbare productie omgeving.

Verschillende QIP drogers staan hier in voorraad. Deze kunnen jullie testen en zo zelf de kwaliteit van droging ervaren.

Wij kijken uit naar een toekomst met een onovertroffen kwaliteit samen met ons engagement.