Dynamic maalmolen

De robuuste universele maalmolen

De toestellen uit de Dynamic bouwreeks blinken uit door hun prestaties, of ze nu gebruikt worden als kleine, maar efficiënte en robuuste centrale maalmolen voor technische kunststoffen, of als bijzetmolen voor grote en massieve aanspuitingen, zijcaviteiten of blaasafval.

Dankzij de robuuste constructie en de massieve aandrijfstang met grote vliegwielmassa kunnen zelfs uitzonderlijk dikwandige delen zoals bijvoorbeeld massieve behuizingen uit taaie kunststoffen of geëxtrudeerde dikwandige plaatsegmenten even goed vermalen worden als bijvoorbeeld blaasafval met grote massa of de bijbehorende flessen met een groot volume. De maalruimte kan eenvoudig en snel zonder gereedschap geopend worden. Het reinigen is gemakkelijk en kost weinig tijd, zodat materiaalwissels snel uitgevoerd kunnen worden.

Zelfs in de standaarduitvoering is de maalruimte voorzien van geharde slijtagewerende componenten, zodat ook zeer abrasieve kunststoffen zonder probleem vermalen kunnen worden. Dankzij de dubbelwandig uitgevoerde toevoerschacht wordt het geluidsniveau bij het malen aanzienlijk verlaagd. Dankzij de vele opties kunnen de maalmolens zodanig geconfigureerd worden dat ze geschikt zijn voor veel verschillende omstandigheden.