Qip

Na de onverwachte overname van Farragtech heeft AJ Solutions beslist om met “QIP-gmbh” in zee te gaan. Deze producent van droge lucht drogers met perslucht werd enkele jaren geleden opgericht door de ex technische specialisten van Farragtech.

Deze QIP (Quality in Plastics) specialisten, met hun meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van materiaaldroging en materiaalbehandeling, hebben de drogers verder ontwikkeld en verbeterd.
Door enkele ingrijpende wijzigingen in design hebben de QIP persluchtdrogers een grote stap gezet naar een nog grotere energie efficiëntie.


We beschikken over drogers in verschillende uitvoeringen (Inhoud van 1.5 liter tot 3700 liter) met een intelligente besturing:
- CD Compact Dryer (2.5 tot 11 litres)
- ID Intelligent Dryer (22 tot 170 litres)
- FD Foxy Dryer (44 tot 220 litres)
- UD Ultra Dryer (260 tot 4700 litres)

Drogers met perslucht met een energiebesparing tot wel 80% ! Vraag naar ons interessant introductievoortstel.

Het is voor ons ook van groot belang dat klanten met persluchtdrogers alle garanties krijgen op hun units, en dat we alle onderdelen en service blijven garanderen.
Profiteer van onze knowhow om uw CO2-uitstoot te verminderen, we garanderen jullie een absolute proceszekerheid in jullie betrouwbare productie omgeving.

Verschillende QIP drogers staan hier in voorraad. Deze kunnen jullie testen en zo zelf de kwaliteit van droging ervaren.
Wij kijken uit naar een toekomst met een onovertroffen kwaliteit samen met ons engagement.