Standaard temperatuurregelaars voor hotrunners type (LEC)

De LEC temperatuurregelaar of hotrunnerkast is bestemd voor de kleinere hotrunner toepassingen en wordt met behuizingen voor 2,6 en 12 zones geleverd.

Met de  netwerkmodule kunt u twee behuizingen voor 6 of 12 zones samenkoppelen voor maximaal 24 regelzones. Dankzij het modulaire ontwerp van de LEC hotrunner kast is het verwijderen, inbrengen en vervangen van de regelkaarten eenvoudig!

Alle Gammaflux hotrunner temperatuurregelaars maken gebruik van Triangulated Control Technology. Met deze unieke technologie doen deze regelaars het volgende:

 

Meten - 20 maal per seconde meten de Gammaflux regelaars het thermokoppel nauwkeurig;
Regelen - de bedrijfseigen, zelf-optimaliserende PID² regelalgoritme van Gammaflux wordt bijgesteld als de werkelijke temperatuur 0,05°C van de ingestelde waarde afwijkt. De tweede afleiding (PID²) bewaakt de snelheid waarmee de werkelijke temperatuur verandert. Dit betekent dat de LEC hotrunnerkast module de uitgang naar het verwarmingselement regelt voordat de vooringestelde waarde wordt bereikt om over- of onderschieten te elimineren.
Uitvoeren - door middel vna fase-aansnijbesturing levert de Gammaflux regelaar gelijkmatige en precieze stroom aan elk veranderingselement in stappen van 0,24 VAC, voor uitzonderlijke temperatuurregeling.

De triangulatie van uw proces door een Gammaflux hotrunnerkast of regelaar betekent een betere regeling van de temperatuur met als mogelijk gevolg:

betere productkwaliteit
minder afval
consistenter productgewicht
besparing op materialen
hogere winstmarges