Randapparatuur

AJS Products

AJS Products

Rolcontainers, leidingwerk en koppelstations

Altero

Altero

Recyclage van kunststofafval

BD Plast

BD Plast

Een compleet gamma van hoogwaardige en betrouwbare zeefwisselaars, gegarandeerd door de strakke interne processen, met een A tot Z aanpak vanaf de engineering van de machine tot de integratie bij de klant.

Dynacon

Dynacon

Innovatieve firma in industriële automatisatie, transportbanden, robotica, material handling en machinebouw op maat van en samen met de klant.

Eprotec

Eprotec

Zwitserse firma gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van uiterst precieze extrusiesmeltpompen.

Eurochiller

Eurochiller

Produceert een zeer uitgebreid gamma koelgroepen en tempereer units, zowel voor water als olie met grote vermogens, ideaal voor extrusie.

Fanuc

Fanuc

Een toegewijde specialist voor automatiseringsoplossingen! Met bijna 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van computernumerieke besturingsapparatuur.

Ferlin

Ferlin

Specialist in doseren, transporteren en drogen van granulaten. Van silo tot intrek leveren zij slimme oplossingen voor blaasvorm, extrusie en spuitgiet installaties.

Gammaflux

Gammaflux

Toonaangevende fabrikant van temperatuurregelsystemen voor hotrunner spuitgietmatrijzen. Een hotrunner kast voor elk budget met een unieke regeltechniek!

Geiger Handling

Geiger Handling

Pionier voor de automatisering van spuitgietmachines. Wereldleider op vlak van servo-aangedreven en pneumatische grijpers en aanspuiters, lineaire robots. Ontwerpen en assembleren van complete automatiseringssystemen.

HB-Therm

HB-Therm

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve temperatuurregelapparatuur die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Koch Technik

Koch Technik

Toonaangevende fabrikant van technologie voor het mengen, volumetrisch en gravimetrisch doseren, transporteren en warme en droge lucht drogen van kunststof.

Lorandi

Lorandi

Bulk material management. Materiaal transport, Big-bag losstation, silo’s, mixing en opslag.

MB-Engineering

MB-Engineering

Ontstoffer voor granulaten. Metaal afscheiden, doseren & mengen, ontbramen en rookgassen wegzuigen.

Neue Herbold

Neue Herbold

Maalmolens en shredders voor kunststofmaterialen en recyclageprojecten.

Plasdan

Plasdan

Fabrikant van de meest efficiënte en innovatieve “Add-On” systemen voor de spuitgietindustrie. Marktleider in volledig elektrische multi-shot combinatie injectie machine.

QIP

QIP

QIP (Quality in Plastics) is specialist op het gebied van materiaaldroging en materiaalbehandeling. QIP staat voor innovatie en energie efficiëntie!

Roma

Roma

De transportbanden van Roma zijn leverbaar in vrijwel elke afmeting en uitvoering. Zowel vlak, schuin, knik, en Z-vorm. Naar keuze met of zonder separeersystem.

Tecnomatic

Tecnomatic

Robots en automatisering voor gebruik in de kunststofindustrie. Zeer gebruiksvriendelijk door eenvoudige en intuïtieve software. Voorzien van de beste programeertechnologie!

Wanner

Wanner

Hoge kwaliteits maalmolens, voor zowel kleine als grote recyclage projecten. Voor ontstoffers is Wanner ook de ideale partner.

Accessoires en Onderhoudsproducten

Airtect

Airtect

Kunststof lekdetectie en alarm systeem.

AJS Products

AJS Products

Rolcontainers, leidingwerk en koppelstations

Ambersil

Ambersil

Lossingsmiddel, anti-corrosie product, smeermiddelen, reinigers, ontvetters

Asentec

Asentec

Uw specialist voor oplossingen rondom het extrusieproces. Vooral op het gebied van smeltdruk- en smelttemperatuursensoren.

Avalon

Avalon

Product camera matrijs beveiliging

Bunting

Bunting

Magneten en magneetroosters, hoppermagneet e.a.

Chem Trend

Chem Trend

Ultra Purge is een “ready to use” purgeermiddel ontwikkeld om de productiviteit te verhogen tijdens, kleurwissels, materiaalwissels, start-ups en het verwijderen van gedegradeerde materiaal in de schroef

EAS

EAS

Ontwikkelt en produceert componenten en semi-automatische systemen voor het snel verwisselen van onderdelen van kunststof spuitgietmachines, persen, stempelmachines.

Ewattch

Ewattch

Productie supervisie systeem

FPS Automation

FPS Automation

FPS Automation bestaat uit drie takken: End of arm tooling, automatisatie en visie systemen.

Holimaker

Holimaker

HoliMaker is een innovatief bedrijf dat tools voor de kunststofverwerkende micro-industrie ontwerpt & produceert.
Bedenkers van de HoliPress, de handmatige plastic injectiepers!

Iontis

Iontis

Ionisatie staven om statische eletriciteit te verwijderen of om op te laden.

Mesutronic

Mesutronic

Metaaldetectors en separators detecteren zelfs de kleinste ferro, non-ferro, aluminium, bronzen, koperen en ander metaalafval.

Promix

Promix

Statische mengers en filter elementen voor de verwerking van kunststoffen.

Screw Die Clean

Screw Die Clean

Een geconcentreerde emulsie voor het reinigen van schroeven en matrijzen van spuitgietmachines en extruders. Ideaal bij kleur- en materiaalwissels tijdens het productieproces.

STTS

STTS

Systemen en technologie voor oppervlaktebehandeling

Xaloy

Xaloy

De wereldleider in schroeven, cilinders & neuzen voor de kunststofindustrie! Producten die de productiviteit doen stijgen bij zowel injectie, extrusie als andere toepassingen!