Randapparatuur

AJS Products

AJS Products

Rolcontainers, leidingwerk en koppelstations

Altero

Altero

Recyclage van kunststofafval

Xaloy

Xaloy

Fabrikant voor schroeven, cilinders en front-end componenten voor injectie-, extrusie- en compoundeerprocessen.

BMS

BMS

Leverancier van onderdelen voor de kunststofindustrie zoals matrijstafels, Pyrolyse reinigingsoven, lekdetectie alarm, materiaaltrechters, transportbanden, , matrijsgordijnen

Dynacon

Dynacon

Innovatieve firma in industriële automatisatie, transportbanden, robotica, material handling en machinebouw op maat van en samen met de klant.

Euro Chiller

Euro Chiller

Produceert een zeer uitgebreid gamma koelgroepen en tempereer units, zowel voor water als olie met grote vermogens, ideaal voor extrusie.

Fanuc

Fanuc

Een toegewijde specialist voor automatiseringsoplossingen! Met bijna 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van computernumerieke besturingsapparatuur.

Ferlin

Ferlin

Specialist in doseren, transporteren en drogen van granulaten. Van silo tot intrek leveren zij slimme oplossingen voor blaasvorm, extrusie en spuitgiet installaties.

Gammaflux

Gammaflux

Toonaangevende fabrikant van temperatuurregelsystemen voor hotrunner spuitgietmatrijzen. Een hotrunner kast voor elk budget met een unieke regeltechniek!

Geiger Handling

Geiger Handling

Pionier voor de automatisering van spuitgietmachines. Wereldleider op vlak van servo-aangedreven en pneumatische grijpers en aanspuiters, lineaire robots. Ontwerpen en assembleren van complete automatiseringssystemen.

HB-Therm

HB-Therm

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve temperatuurregelapparatuur die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Koch Technik

Koch Technik

Toonaangevende fabrikant van technologie voor het mengen, volumetrisch en gravimetrisch doseren, transporteren en warme en droge lucht drogen van kunststof.

Lorandi

Lorandi

Bulk material management. Materiaal transport, Big-bag losstation, silo’s, mixing en opslag.

MB-Engineering

MB-Engineering

Ontstoffer voor granulaten. Metaal afscheiden, doseren & mengen, ontbramen en rookgassen wegzuigen.

Neue Herbold

Neue Herbold

Maalmolens en shredders voor kunststofmaterialen en recyclageprojecten.

Nordson

Nordson

Plasdan

Plasdan

Fabrikant van de meest efficiënte en innovatieve “Add-On” systemen voor de spuitgietindustrie. Marktleider in volledig elektrische multi-shot combinatie injectie machine.

QIP

QIP

QIP (Quality in Plastics) is specialist op het gebied van materiaaldroging en materiaalbehandeling. QIP staat voor innovatie en energie efficiëntie!

Roma

Roma

De transportbanden van Roma zijn leverbaar in vrijwel elke afmeting en uitvoering. Zowel vlak, schuin, knik, en Z-vorm. Naar keuze met of zonder separeersystem.

Technomatic

Technomatic

Robots en automatisering voor gebruik in de kunststofindustrie. Zeer gebruiksvriendelijk door eenvoudige en intuïtieve software. Voorzien van de beste programeertechnologie!

Wanner

Wanner

Hoge kwaliteits maalmolens, voor zowel kleine als grote recyclage projecten. Voor ontstoffers is Wanner ook de ideale partner.

AJS – BMS

AJS – BMS

Grijperbouw componenten