van-advies-tot-plaatsing

Van advies tot plaatsing

Bij AJ Solutions kan je rekenen op een uitgebreid team van experten zodat jij geholpen worden van A tot Z. Ook na plaatsing blijven wij ter uwer beschikking. Ons serviceteam staat paraat mocht u een overwacht defect of technische storing ondervinden. Zo verliest u geen tijd en geld.

Daarnaast bieden wij tal van opleidingen aan zodat uw team meteen en efficiënt aan de slag kan met nieuwe apparatuur.

Helpdesk

Wij voorzien al onze diensten en producten met de nodige ondersteuning. Je kan daarom tussen de kantooruren altijd terecht voor telefonische ondersteuning.

Installatie en montage

Voor de installatie van een machine komen heel wat factoren aan bod die bijdragen aan een succesvolle montage of aansluiting. Daarom hechten we veel belang aan de details en opvolging om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onderhoud

Een correct beheer van uw onderhoud optimaliseert de beschikbaarheid van uw installatie. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Opleidingen

AJ Solutions verzorgd verschillende opleiding, zoals “correct gebruik en inzet van machines en randapparatuur”, “efficiënt onderhoud” of “fouten opsporen en herstellen”.

Revisie

Controle en revisie is en blijft van groot belang voor alle machines en onderdelen. Tijdige controles van machines is daarom altijd te adviseren, op deze manier voorkomt u onnodige kosten en tijdverlies.

Voorraad

We beschikken over een enorm uitgebreide voorraad onderdelen, toebehoren en onderhoudsproducten van onze verschillende leveranciers.