Onze partners in beeld deel 1: Extrusie

We brengen onze partners in beeld om onze samenwerking open en transparant te vieren. We trappen deze nieuwe reeks af met onze kunststofextrusiepartners BD Plast, Baracco, Eprotec & Simplas.

We zijn eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met BD Plast. Het partnerschap met Baracco en Eprotec werd vorige maand afgesloten op de jaarlijkse K beurs. Ook zijn we in oktober onze samenwerking met Simplas begonnen.

Met de toevoeging van deze partners beschikken we over meer middelen en expertise om je de hoogste kwaliteit mogelijk aan te bieden.

 

Waarom zijn we met deze kunststof extrusie bedrijven in zee gegaan?

Duurzaamheid en recycling worden steeds belangrijker, niet alleen voor jou of voor ons, maar ook voor de generaties na ons. Duurzaamheid en recyclage waren dan ook één van de drie belangrijkste criteria bij onze zoektocht naar nieuwe partners.

Ten tweede hebben we ook gekeken naar partners die gespecialiseerd zijn in een specifiek onderdeel van het kunstof extrusie proces om je de best mogelijke kwaliteit & service aan te bieden.

Ten slotte was het voor ons ook essentieel dat onze partners je reserveonderdelen kunnen leveren.

Dankzij de drie bovenstaande criteria hebben we vier uitstekende partners gevonden om mee samen te werken.

Onze vier kunststof extrusie partners in beeld

De vier partners die we belichten, dragen één voor één hun steentje bij aan je kunststof extrusie proces.

Simplas: knowhow in het ontwerpen van vlakke matrijzen en accessoires

Simplas is gevestigd in het hart van het Italiaanse productiegebied van kunststofmachines aan de grens met Zwitserland.

Simplas hecht veel waarde aan innovatie en voorziet daarom haar ingenieurs van state-of-the-art apparatuur om high-end machines te ontwikkelen.

Bovendien onderscheidt Simplas zich door een uitstekende klantenservice. Ze bereiken dit door proactief onderhoudsbezoeken en opleidingen in te plannen.